tiistai 15. maaliskuuta 2011

LSKGY:n Juhlanäyttelyn kuulumiset

Näyttelyyn valmistautuminen alkaa jo silloin kun rotat saapuvat ensimmäistä kertaa kotiin. Suloiset vauvarotat ovat vielä puhtaita, uteliaita ja joskus pirun nopeita, mutta vaativat käsittelyä, sylittelyä ja hoitoa.



Kun rottia käsittelee usein ja pitää hännän kunnossa, on näyttelyyn valmistautuminen edellisenä iltana helpompaa.

Tällä kertaa valmistelut sujuivat hyvin. Sain rauhassa leikata kynnet ja pestä kaikki kolme poikaa näyttelykuntoon. Poikien kuivatellessa boksissa siivosin häkin hyvin, etteivät onnistuisi likaamaan itseään yön aikana.

Näyttelypäivä alkoi aamuherätyksellä viiden aikaan, kun flunssainen pikkusisko-Erin herätti. En saanut enää unta, joten päätin juoda aamuteen pitkän kaavan mukaan kaikessa rauhassa, kun kerrankin sain sen tehdä yksin! Puoli seitsemältä hyppäsin auton kyytiin ja matka elämäni toiseen rottanäyttelyyn alkoi.

Näyttelypäivä tuntui pitkältä, koska arvosteltavia eläimiä oli paljon. Onneksi olin taas ilmoittautunut töihin, ettei tarvinnut koko päivää vain odotella. Odottelua oli ihan tarpeeksi vielä kun omat hommat oli hoidettu :)

Meidän pojat pärjäsivät yli odotusten! Tavoitteena oli, että olisin osannut puunata rottaset puhtaaksi tällä kertaa, mutta kaikki kolme laittoivat näyttelyssä hurmausvaihteen päälle ja kotiin toimme kaikille kunniamaininta-ruusukkeet. Lisäksi Rölli oli Pet-urosten Rop2 ja Pumba Pet-urosten Rop1! Upeasti tehty pojat!

Kotimatka oli vähintään yhtä iloinen kuin menomatkakin ja innolla jo odotellaan seuraavaa näyttelyä Messukeskuksen Pet-Expon yhteydessä. Tavoitteena on edelleen saada rotat puhtaina näyttelyyn asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti